شرکت های موفق جهان همواره تلاش میکنند تا فرآیند استعدادیابی و پرورش مدیران را به عنوان یک فعالیت ضروری برای توفیق بلندمدت سازمانشان تثبیت کنند.
مدت دوره:
4 ساعت
تاریخ برگزاری:
چهارشنبه 15 آذرماه 1402
زمان برگزاری:
18:00 الی 22:00
گواهینامه:
دارد
نحوه برگزاری:
آنلاین
مدرس دوره:
آقای مهندس آرمین خوشوقتی
مشاوره رایگان فروش
اگر میخواهید در دوره جامع مدیریت منابع انسانی ثبت نام کنید اما قبل از آن نیاز دارید اطلاعات بیشتری درباره آن بدانید این فرم را تکمیل کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
در این شرکتها مدیران ارشد نقش اصلی و پیشرو در این فرآیند بر عهده دارند و اطمینان حاصل میکنند که حفظ و نگهداری افراد مستعد از یکسو و پرورش شایستگی های مدیران بالقوه از سوی دیگر یکی از اصلی ترین اولویت های سازمان باشد.
نقش واحد منابع انسانی
در شرکت های موفق جهان واحد منابع انسانی مسئول فرایندها و ابزارهای مربوط به فرآیند جانشین پروری است و تلاش میکند تا فرآیند دقیق و کامل اما ساده باشد در این شرکتها همه مدیران اجرایی مسئول نتایج مربوط به فرآیند جانشین پروری تلقی می شوند و آنها هستند که باید در مورد اجرای دقیق ارزیابی ها ، فراهم کردن فرصت های رشد و پرورش برای کارکنان مستعد و پر کردن پستهای خالی مدیران توسط افراد مستعد و مناسب پاسخگو باشند.
یک پژوهش جالب نشان میدهد که سازمانهای موفق کمتر از سازمان های مشابه خود برای فرآیند پرورش مدیران آینده شان زمان صرف می کند. در سازمان های مشابه در همه سطوح جلساتی متعدد در این خصوص برگزار میشود لذا میتوان چنین استنتاج کرد که در سازمانهای موفق و پیشرو مورد مطالعه ما فرآیند استعدادیابی و جانشین پروری کارا تر و اثربخش طراحی و اجرا میشود و همین امر همه مدیران اجرایی به ویژه مدیران صف را مشتاق میکند که با این فرآیند همکاری داشته باشند.
مدیریت جانشین پروری چیست؟
مدیریت استعدادیابی و جانشین پروری یک رویکرد سیستماتیک برای شناسایی ، انتخاب و توسعه مشاغل کلیدی و انتخاب مستعدان جدید برای ایفای نقشهای مهم و آماده کردن سازمان برای آینده است.
در سیستم های مدیریت منابع انسانی قدیمی، برای مدیریت جانشین پروری ، بیشتر سازمان ها تنها یک فهرست جانشینی مفصل برای مشاغل کلیدی مدیریتی داشتند که این فهرست در نتیجه گفت و گوهای خصوصی مدیران ارشد درباره کسانی که توانایی و صلاحت جانشینی داشتند، حاصل میشد .
در نگاه سنتی، هدف اصلی “نحوه جانشینی مدیران ارشدی بود که سازمان را ترک میکردند” . این نگاه یک کمبود و نقص اساسی دارد :
- عدم تاکید و تمرکز بر پرورش و توسعه استعداد ها
سرفصل های دوره مدیریت استعدادیابی و جانشین پروری
1- مدیریت استعدادیابی در منابع انسانی
2- مدل های مدیریت استعداد
3- مروری بر نگهداشت استعداد
4- ارزیابی و توسعه استعداد
5-استعدادیابی و استعدادپروری
6-مدیریت و برنامه ریزی جانشین پروری
7- ایجاد ارتباط میان برنامه های جانشین پروری با فرآیند پرورش استعداد های مدیران
توسعه منابع انسانی سرآمد